Volvo Cars Brand tur (Svenska)
Sale ended
Guidad tur på Brand Experience center

Brand Experience turen används delvis för att utbilda människor om Volvo som varumärke. Vi pratar om allt som rör vårt företags syfte: Friheten att röra sig på ett personligt, hållbart och säkert sätt.

  • Konceptbilar
  • Säkerhet
  • Hållbarhet
  • Historia
Included

Besöket Brand Experience center inkluderar en 90 minuters guidad rundtur. På engelska eller svenska. Utrymme för frågor och reflektioner längs den guidade turen, samt efteråt vid om så önskas. Transport (buss) fram och tillbaka från Volvo Cars Visitor Centre Sörred.

Not included

Det finns ingen restaurang eller café i byggnaden.

Duration2 Hours
Bring along

Ta med din bokningsreservation i digital from samt om du är bokad som en Volvo Cars anställd, glöm inte ditt Volvo Cars ID. 

ParticipantsTour takes place from 6 - 25 participants.
Important information
  • Det är ett strikt tidsschema och du måste komma i tid.
  • Du får inte skriva samma namn på alla biljetter. Alla biljetter måste vara individuella.
  • Om du bokar en biljett som Volvo Cars-anställd är biljetten individuell och måste visas upp med ditt giltiga Volvo Cars ID för att vara kostnadsfri.
  • Transport i form av buss som ordnas av dig själv måste meddelas i förväg till bokningsteamet (visitor@volvocars.com) Registreringsnummer och en lista över alla deltagare kommer att efterfrågas.
  • Uteblivit besök kommer att debiteras. Förutom oväntade sjukdomar och liknande.

Further information

På vårt Brand Experience tur får du en bättre förståelse för Volvo Cars som varumärke – inte bara information om jusr bilarna, utan om hela Volvo Cars om märke.

Vårt företags syfte indikerar vad som är viktigast för oss. Vi medger att det är personligt att äga/ha en bil men att alla inte vill ha den exakta typen av ägande av en bil nuförtiden. Vi medger också att vi som biltillverkare är en del av den globala frågan om klimatförändringen – därför måste vi också vara en del av lösningen. Allt från att elektrifiera vårt bilflöde, till hur vi producerar bilarna till vår övergripande vision när det kommer till klimatet.

Och slutligen, säkerhet. Det är därför Volvo Cars skapades i slutet av 1920-talet. Våra grundare ville att människor skulle kunna resa på ett säkrare sätt än vad som fanns på den tiden. Och vi arbetar kontinuerligt med säkerhetsinnovation för att skydda människor i trafiken. Oavsett om du sitter i en Volvo eller inte.

SEK200.00
TICKETS SOLD OUT!

Sorry, this offer is no longer available.

Please call :