Volvo Car Fabrikstur (Sve)
Sale ended
På guidad tur i Volvo Cars fabrik i Torslanda

Utforska Volvos fabrik i Torslanda. Vårt tåg tar dig med på en guidad tur bakom kulisserna. Du får en glimt av vår produktionsprocess hela vägen från plåtrullar till färdiga bilar. En perfekt familj- eller gruppaktivitet!

  • Utforska en av Europas modernaste bilfabriker
  • Upplev miljön där några av världens säkraste bilar byggs
  • Se hur robotar och människor jobbar tillsammans
Duration1 Hour
Important information

Fabriksturen äger rum om produktionen tillåter. Om en tur måste ställas in kommer du att erbjudas biljetter till ett alternativt datum eller få en full återbetalning av biljetten.

Fotografering, filmning och använding av mobiltelefoner och liknande teknik är förbjudet under turen.

Observera att det inte är tillåtet att filma eller ta bilder under turen. Därför kommer kameror, telefoner och liknande teknik att samlas in och förvaras i receptionen på Volvo Car Visitor Center innan aktiviteten inleds.

 

Vänligen var på plats 15 minuter innan turen börjar.

 

Further information

Välkommen till hjärtat av Volvo Cars, vår fabrik. Turen inleds med att din guide berättar om om turens upplägg och ger några roliga och intressanta fakta. Sedan är det dags att stiga ombord på tåget, som tar dig genom vår fabrik.

I fabriken händer ständigt saker. Därför kan turen variera beroende på underhåll eller utvecklingsarbete. Men oroa dig inte, vi kommer att se till att du får en bra inblick bakom kulisserna och massor av intryck. Njut av 60 spännande minuter och se hur robotar och människor arbetar hand i hand för att bygga några av de säkraste bilarna i världen.

För guidad tur på engelska - klicka här.

SEK125.00
TICKETS SOLD OUT!

Sorry, this offer is no longer available.

Please call : +46-31-595000

Availability: Out of stock