Volvo Car Fabrikstur (Sve)
På guidad tur i Volvo Cars fabrik i Torslanda

Utforska Volvos fabrik i Torslanda. Vårt tåg tar dig med på en guidad tur bakom kulisserna. Du får en glimt av vår produktionsprocess hela vägen från plåtrullar till färdiga bilar. En perfekt familj- eller gruppaktivitet!

  • Utforska en av Europas modernaste bilfabriker
  • Upplev miljön där några av världens säkraste bilar byggs
  • Se hur robotar och människor jobbar tillsammans
Important information

*Observera att du måste var på plats 20 minuter innan turen börjar.

*Fabriksturen kommer numera ske i en mindre grupp (max 14 personer) samt att åtgärder har vidtagits i syfte av pågående Coronavirus (COVID-19). Mer information sker på plats.

*Fabriksturen äger rum om produktionen tillåter. Om en tur måste ställas in kommer du att erbjudas en biljett till ett alternativt datum eller få en full återbetalning av din nuvarande biljett.

*Fotografering och filmning är förbjudet under turen. Kameror, telefoner och liknande teknik att samlas in och förvaras i receptionen på Volvo Car Visitor Center innan aktiviteten inleds.

*Vi bokning som Volvo Cars anställda är biljetten individuell och kräver uppvisning av Volvo Cars ID för att vara avgiftsfri.

*Vid förkylningssymptom (feber, hosta, andningsbesvär mm.) följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma.

Further information

Välkommen till hjärtat av Volvo Cars, vår fabrik.

Turen inleds med att din guide berättar om turens upplägg och ger några roliga och intressanta fakta. Sedan är det dags att stiga ombord på tåget, som tar dig genom vår fabrik.

I fabriken händer ständigt saker. Därför kan turen variera beroende på underhåll eller utvecklingsarbete. Men oroa dig inte, vi kommer att se till att du får en bra inblick bakom kulisserna och massor av intryck. Njut av 60 spännande minuter och se hur robotar och människor arbetar hand i hand för att bygga några av de säkraste bilarna i världen.

För guidad tur på engelska - klicka här.

from
SEK125.00
Choose your preferred appointment and book.