Volvo Cars Fabrikstur (Sve)
På guidad tur i Volvo Cars fabrik i Torslanda

Utforska Volvos fabrik i Torslanda. Vårt tåg tar dig med på en guidad tur bakom kulisserna. Du får en glimt av vår produktionsprocess hela vägen från plåtrullar till färdiga bilar. En perfekt familj- eller gruppaktivitet!

OBS: Munskydd är obligatoriskt under hela tågresan!

  • Utforska en av Europas modernaste bilfabriker
  • Upplev miljön där några av världens säkraste bilar byggs
  • Se hur robotar och människor jobbar tillsammans
Important information

*Munskydd är obligatoriskt under hela tågresan. Om möjligt, ta med egna munskydd.

*Vi rekommenderar att vara på plats några minuter före bokad tid för oss att hälsa er välkomna och erbjuda er kaffe eller te. På plats finns även en resturang där ni kan njuta av en god frukost, lunch elle fika. Mat och dryck är inte tillåtet ombord på tåget.

*För er som är ett större sällskap och vill äta i VCI restaurang, boka bord via Diana.Johansson@compass-group.se.

*Fabriksturen äger rum om produktionen tillåter. Om en tur måste ställas in, kommer ni att erbjudas en biljett till ett alternativt datum eller en full återbetalning.

*Fotografering och filmning är förbjudet under turen. Kameror, telefoner och dylikt samlas in och förvaras i receptionen före tågtur.

*Vid bokning som Volvo Cars anställda är biljetten individuell och kräver uppvisning av Volvo Cars ID för att vara avgiftsfri. Vi ser gärna till att avbokning sker i god förväg så att platsen kan gå till dem som vill åka.

*Vid förkylningssymptom (feber, hosta, andningsbesvär m.m.) följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma.

Further information

Välkommen till hjärtat av Volvo Cars, vår fabrik.

Turen inleds med att er guide berättar om turens upplägg och ger några roliga och intressanta fakta. Sedan är det dags att stiga ombord på tåget, som tar er genom vår fabrik.

Det händer ständigt saker i fabriken. Därför kan turen variera beroende på underhåll eller utvecklingsarbete. Men oroa dig inte, vi kommer att se till att du får en bra inblick bakom kulisserna och massor av intryck.

Njut av 90 spännande minuter och se hur robotar och människor arbetar hand i hand för att bygga några av de säkraste bilarna i världen.

För guidad tur på engelska - klicka här.

from
SEK125.00
Choose your preferred appointment and book.
More offers from this partner