Volvo Cars Fabrikstur (Sve)
Sold out
På guidad tur i Volvo Cars fabrik i Torslanda

VÄNLIGEN NOTERA!

För tillfället är det mycket stopp i fabriken och vi kan inte garantera att fabriksturen kommer att genomföras.

Vänligen obersvera att en avbokning av turen kan ske endast några minuter innan tågets avgång.

 

I dagsläget är vi fullbokade fram till December. Alla biljetter hittar ni här på hemsidan.

Skulle vi få en avbokning kommer de biljetterna bli tillgänliga att boka här på hemsidan igen.

  • Utforska en av Europas modernaste bilfabriker
  • Upplev miljön där några av världens säkraste bilar byggs
  • Se hur robotar och människor jobbar tillsammans
Important information

*Vänligen observera att vår onlinebetalning är stängd för tillfället. Vid bokning av en biljett, välj Cash Payment. Betalningen kommer sedan ske via betalkort i receptionen. Ej kontanter.

*Vi rekommenderar att vara på plats några minuter före bokad tid för oss att hälsa er välkomna och erbjuda er kaffe eller te. På plats finns även en resturang där ni kan njuta av en god frukost eller fika. Mat och dryck är inte tillåtet ombord på tåget. Om ni är intresserade av lunch måste detta förbeställs via info@compass-group.se 

*Fabriksturen äger rum om produktionen tillåter. Om en tur måste ställas in, kommer ni att erbjudas en biljett till ett alternativt datum eller en full återbetalning.

*Fotografering och filmning är förbjudet under turen. Kameror, telefoner och dylikt samlas in och förvaras i receptionen före tågtur.

*Vid bokning som Volvo Cars anställd är biljetten individuell och kräver uppvisning av Volvo Cars ID för att vara avgiftsfri. Vi ser gärna till att avbokning sker i god förväg så att platsen kan gå till andra gäster som vill besöka våran fabrik.

*Vid förkylningssymptom (feber, hosta, andningsbesvär m.m.) följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma.

Further information

Välkommen till hjärtat av Volvo Cars, vår fabrik.

Turen inleds med att er guide berättar om turens upplägg och ger några roliga och intressanta fakta. Sedan är det dags att stiga ombord på tåget, som tar er genom vår fabrik.

Det händer ständigt saker i fabriken. Därför kan turen variera beroende på underhåll eller utvecklingsarbete. Men oroa dig inte, vi kommer att se till att du får en bra inblick bakom kulisserna och massor av intryck.

Njut av 90 spännande minuter och se hur robotar och människor arbetar hand i hand för att bygga några av de säkraste bilarna i världen.

För guidad tur på engelska - klicka här.

from
SEK125.00
TICKETS SOLD OUT!

Sorry, this offer is no longer available.

Please call : +46-31-595000